Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
YURTDIŞI SGK BİLGİLENDİRME

Değerli Misafirlerimiz;

Yunan Adaları’na seyahat edecek Türk yolcularımızın yurt dışına çıkarken gümrük kapısında mağduriyet yaşamaması adına aşağıda belirtilen hususlara dikkat etmelerini önemle rica ederiz.

 

E-devlet sitesinden barkodlu hizmet dökümlerinin alınması uygun olacaktır.

Kırmızı pasaportlar için; Barkodlu e-devlet hizmet dökümü. Kamu personeli ise bağlı olduğu kurumdan alınmış ıslak imzalı ve mühürlü yurtdışı çıkış izin yazısı.

Emekli yeşil pasaport sahipleri için; SGK’dan aktif görevde olmadığına dair yazı, barkodlu e-devlet hizmet dökümü ya da bağlı olduğu kuruma ait emekli kartı.

Kamu personeli olmayan yeşil pasaport sahipleri için; Barkodlu e-devlet hizmet dökümü ya da SGK’dan hizmet dökümü ve pasaportu hak edişi kimden ise (anne, baba vs.) o kişinin bağlı olduğu kurumdan alınmış ıslak imzalı ve mühürlü yurdışı çıkış izin yazısı.

Kamu personeli yeşil ve gri pasaport sahipleri için; Çalışmış olduğu kurumdan alınmış ıslak imzalı ve mühürlü yurtdışı çıkış izin yazısı. 14 Temmuz 2017 itibariyle elektronik imzalı yurtdışı çıkış izin yazısı kabul edilmeyecektir.

 

Kurumdan alınacak izin yazısının başlığı ilgili makama hitaben yazılmış izin yazısı olacaktır. Olur yazısı bu üst yazı ile bildirilecektir.

 

SGK Barkodlu Hizmet dökümü aşağıdaki belirtilen adresten temin edilebilir..

https://www.turkiye.gov.tr/sgk-tescil-ve-hizmet-dokumu

 

KARAGÖZ TURİZM SEYAHAT ACENTASI

www.karagoztravel.com

01.06.2017

Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet