Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
Kazdağları Assos Babakale Rotası (24-25 Kasım konaklamalı)

Kazdağları Assos Babakale Rotası

24-25 Kasım 2018 Ctesi / Kazdağları eteklerinde şirin köyler, Assos antik kenti, Babakale

Hafta Sonu 1 Gece 2 Gün Konaklamalı Doğa & Kültür Gezisi

Efsanelerin yurdu, oksijen deposu Kazdağları eteklerinde vereceğimiz molalarla renklendireceğimiz gezimiz Zeytinliköy ‘de vereceğimiz çay-kahve molası ile başlayacak. Daha sonra Tahtakuşlar köyüne uğrayarak etnoğrafya müzesini geziyoruz, maket harita üzerinde Kazdağları ve bölgenin efsanelerini dinliyoruz. Yolumuz üzerinde Antandros antik kenti ve çok bilinmeyen antik kentin gün ışığına çıkmış kalıntılarını ve yer mozaiklerini görüyoruz. Restore edilmiş evleri ve camisi ile görülmeye değer Yeşilyurt köyüne uğradıktan sonra rotamızı Assos’a çeviriyoruz..Muhteşem gün batımı manzarasını yakalamak için Assos antik kentine giderek Athena tapınağına çıkıyoruz, Ege denizi ve Midilli adası eşliğinde güneşi uğurluyoruz. Akşam saatlerinde yanan şömine ve Midilli Adası ışıkları eşliğinde uzun ve bol sohbetli bir akşam yemeği ve gece sizi bekliyor. Ertesi sabah yapacağımız kahvaltı ardından Türkiye’nin batıda ki en uç noktası, Asya kıtasının bittiği nokta Babakale yolculuğumuz başlıyor, önce bölgenin doğal güzelliğe sahip koylarından Sivrice koyuna uğruyoruz. Daha sonra ilginç yörük köyleri arasından geçerek Babakale ‘ye varıyoruz. Balıkçı barınağı ile birlikte meşhur Babakale’yi ve son yıllarda bir çok eserin günyüzüne çıkarıldığı Apollon Smintheon tapınağını görüyoruz. Hemen karşıda Midilli adasında bulunan Molivos kalesine el sallıyoruz .Dönüş yolumuzda Küçükkuyu’da Adatepe Zeytinyağı müzesine uğrayacak, Adatepe köyü ve Zeus altarına yürüyerek Edremit körfezinin güzel manzarasının keyfini çıkaracağız.

Geziye dair notlar: Kişi Başı Fiyat: 420 TL.. (peşin ödeme içindir/taksit için sorunuz)

Fiyata Ulaşım / ikramlar/ rehberlik / sabah kahvaltı ikramı/ Assos antik limanda 1 gece konaklama-akşam yemeği ve açık büfe kahvaltı dahildir. Öğle yemekleri ve olabilecek müze girişleri yolculara aittir. Katılımcı sayısı sınırlıdır. Konaklayacagımız otel Assos Otel web: http://www.assoshotel.net/Hareket Saati: 24 Kasım 2018 Ctesi sabahı T. Kültür Merkezi önü: 05:45 Doğumevi karşısı: 06:00

SON BAŞVURU: 21 Kasım çarşamba günü saat: 12:00/ Lütfen rezervasyonu son güne bırakmayınız…



Genel Bilgiler

  • - Günübirlik gezilerde taksit imkanımız yoktur.
  • - Konaklamalı bazı gezilerde yapı kredi word kartınıza 2 taksit imkanı. Geziye katılımda; konaklamalı gezilerde geziye en geç 4 gün kala, günübirlik gezilerde geziye 3 gün kala %50 kapora ödenerek rezervasyon kesinleştirilmelidir. Otobüste koltuk yerleşim planı başvuru ve rezervasyon kesinleştirme sırasına göre düzenlenecektir.
  • - Konaklamalı gezilerde otelde tek kalmak isteyenler tek kişilik oda farkı ödemeyi kabul ederler.
  • - Rezervasyonun kesinleşmesi için peşin ödemelerde tur katılım bedelinin tamamının ödenmiş, kredi kartı ile ödemelerde ise çekim işleminin yapılmış olması gerekmektedir.
  • - Turdan 15 gün öncesine kadar yapılan iptallerde % 50 kesinti ile iade yapılır. Tur hareket tarihinden 5-10 gün arası-öncesine kadar rezervasyon iptali halinde %75 kesinti ile iade yapılır. Son 5 gün içerisinde yapılan iptallerde ödeme iadesi yapılmaz.
  • - Turun yeterli sayıya ulaşamayıp acenta tarafından iptali halinde tura rezervasyon yaptıran kişilerin yaptığı nakit ödemelerin iadesi en geç iptalin yapıldığı günü takip eden ilk iş gününde yapılır.
  • - Karagöz Turizm turu iptal etmesi halinde tura rezervasyon yaptırmış kişilerin Karagöz Turizm turu haricinde almış oldukları feribot, uçak ve otobüs biletlerinin iadesinde oluşabilecek kesinti ve tazminatlardan sorumlu değildir. Bu durumlarda biletin alındığı firmanın iptal ve iade hükümleri geçerli olacaktır.
  • - Tur esnasinda musterinin herhangi bir sebeple turdan ayrilmasi halinde herhangi bir odeme iadesi yapilmaz.
  • - Tüm gezilerimizde yol bülteni ve ziyaret edilecek yerler hakkında bilgilendirme notları dağıtılmaktadır.
  • - Rehberlerimiz Turizm Bakanlığı Belgeli resmi rehberlerdir.
  • - Ulaşım aracı Turizm Bakanlığı ve Türsab tarafından tespit edilmiş kurallara uygundur.
  • - Tur Programlarında, Müşterilerimizin menfaati doğrultusunda değişiklik & iptal hakkı-hava şartlarına ve katılım oranına göre Karagöz Turizm Seyahat Acentasında Saklıdır. Ayrıca Karagöz Turizm Rehberi; gezi sırasında hava ve ortam şartlarına bağlı olarak tur programı üzerinde değişiklik yapabilme hakkını saklı tutar.
  • - Konaklamalı gezilerde zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır.
Tur Fiyatı
420 TL

Tekrar düzenlendiğinde beni haberdar et

Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet