Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
Kapadokya Gezisi (29 ekim dönemi 3 gün)

29-30-31 Ekim 2010 Cuma-Ctesi- Pazar
29 EKİM döneminde
Kapadokya Gezisi ve Balon Seyahati
2 gece 3 gün Hafta Sonu (29 ekim dönemi özel) Avanos Konaklamalı Doğa & Kültür Gezisi

Kapadokya gezimiz Perşembe akşamını Cuma gününe bağlayan gece başlayacak. Klasik Kapadokya rotalarının dışına çıkacağımız gezimizde Cuma sabahı ilk molamızı Ihlara vadisinde bulunan Belisırma köyünde vererek Melendiz çayı kenarında kahvaltı edeceğiz. Daha sonra yüksek bir tepede bulunan Kapadokya’nın en eski yerleşim yerlerinden Gelveri-Güzelyurt’a gideceğiz. Bir sonraki durağımız Niğde olacak. Niğde şehir merkezindeki Selçuklu eserlerini, kalesini görüp şehrin hemen dışında yer alan Gümüşler kaya manastırını gezdikten sonra ilk günün son durağı Derinkuyu yer altı şehrine gidiyoruz.

İkinci günümüz Bölgeyi yukarıdan görebileceğimiz, fotoğraflayabileceğimiz Uçhisar Kalesi, Güvercinlik Vadisi ve Paşabağ Vadisi ile başlayacak. Freskleri ile ziyaretçilerini büyüleyen Göreme açık hava müzesinde , (Rahipler ve Rahibeler Manastırı, Aziz Basil Şapeli, Elmalı Kilise, Azize Barbara Şapeli, Yılanlı Kilise, Kiler, Mutfak, Yemekhane, Çarıklı Kilise) görüyoruz. Öğleden sonra Kapadokya’nın kalbi Ürgüp’e geçiyoruz ve ilk durağımız taş evleri ile eski bir Rum yerleşimi olan Sinasos-Mustafapaşa Kasabası. Daha sonra Ürgüp merkeze dönüp, şarapları ile ünlü bölgede, şarap tadım ve alışveriş yapma imkanı için imalathanelerde mola veriyoruz. Yolumuz üzerinde anne baba çocuk olarak adlandırılan meşhur peribacalarını görüp, lavların oluşturmuş olduğu, yeryüzü şekillerinin eşsiz manzarasını görebileceğimiz güneşin batışını seyredebileceğimiz Kızılvadi’ye hareket ediyoruz. Güneşi uğurladıktan sonra otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği sonrasında dileyen misafirlerimize yörenin kayalara oyulmuş mekanlarında, eğlence imkanı Türk Gecesi (extra)

Kapadokya’daki son günümüzde isteyenlerle sabahın erken saatinde kalkarak Balon uçuşu gerçekleştireceğiz. (extra) Kahvaltının ardından son gün programımız Kızılırmak’ın suları ve verimli toprakları ile beslenen Avanos ve Çanak Yapım Atölyeleri ile başlayacak. Avanos’u gezdikten sonra Hacı Bektaş-ı Veli Müzesine gidiyoruz. Hacı Bektaş-ı Veli Müzesi ( Nadar Avlusu, Dergah Avlusu, Aş Evi, Meydan Evi, Pir Evi, Kırklar meydanı, Hacı Bektaş-ı Veli Türbesi, Balım Sultan Türbesi-Çilehane) gezileri sonrasında Bursa’ya doğru hareket ediyoruz.

KAPADOKYA’DA BALON SEYAHATİ “ Unutulmayacak Bir Tecrübe ”
Kapadokya’da yaşanabilecek en güzel anlardan biri balon seyahati sırasında yaşanıyor. Balon Turu sabah saat 5 civarı başlıyor ve konuklar otelden alınarak kalkış alanına getiriliyor. Balonlar yerde uçuşa hazırlanırken, konuklar hafif bir kahvaltı yapıyorlar.
Kısa süren hazırlıktan sonra balonlar gündoğumuna yakın uçuşa başlıyorlar. Uçuş yaklaşık 1 saat 15 dakika sürüyor ve uçuş sırasında balonunuz zaman zaman yaklaşık 1000 feet lik yüksekliğe çıkarak bu unutulmaz yolculuğu; güneşin doğuşunu, vadi içlerine girerek peri bacalarını ve vadi manzaralarını seyretme, fotoğraf-video çekerek belgeleme imkanı sunuyor. Uçuş sonunda konuklar için şampanyalı bir kutlama töreni yapılıyor ve uçuş hatırası olarak adınıza hazırlanmış uçuş sertifikası veriliyor. Tüm balon uçuş macerası yaklaşık 3 saat sürmekte olup, saat sabah 8 civarında konuklar tekrar araçlarla konakladıkları otellerine bırakılıyor. Balon seyahati ile ilgileniyorsanız Kapadokya gezisi öncesi Bursa’da iken ödeme yaparak rezervasyon ödeme yaptırmalısınız. Balon turu ile ilgilenenler fiyatlarımızı ve detayları acentamızı arayarak öğrenebilir.



Genel Bilgiler

  • - Günübirlik gezilerde taksit imkanımız yoktur.
  • - Konaklamalı bazı gezilerde yapı kredi word kartınıza 2 taksit imkanı. Geziye katılımda; konaklamalı gezilerde geziye en geç 4 gün kala, günübirlik gezilerde geziye 3 gün kala %50 kapora ödenerek rezervasyon kesinleştirilmelidir. Otobüste koltuk yerleşim planı başvuru ve rezervasyon kesinleştirme sırasına göre düzenlenecektir.
  • - Konaklamalı gezilerde otelde tek kalmak isteyenler tek kişilik oda farkı ödemeyi kabul ederler.
  • - Rezervasyonun kesinleşmesi için peşin ödemelerde tur katılım bedelinin tamamının ödenmiş, kredi kartı ile ödemelerde ise çekim işleminin yapılmış olması gerekmektedir.
  • - Turdan 15 gün öncesine kadar yapılan iptallerde % 50 kesinti ile iade yapılır. Tur hareket tarihinden 5-10 gün arası-öncesine kadar rezervasyon iptali halinde %75 kesinti ile iade yapılır. Son 5 gün içerisinde yapılan iptallerde ödeme iadesi yapılmaz.
  • - Turun yeterli sayıya ulaşamayıp acenta tarafından iptali halinde tura rezervasyon yaptıran kişilerin yaptığı nakit ödemelerin iadesi en geç iptalin yapıldığı günü takip eden ilk iş gününde yapılır.
  • - Karagöz Turizm turu iptal etmesi halinde tura rezervasyon yaptırmış kişilerin Karagöz Turizm turu haricinde almış oldukları feribot, uçak ve otobüs biletlerinin iadesinde oluşabilecek kesinti ve tazminatlardan sorumlu değildir. Bu durumlarda biletin alındığı firmanın iptal ve iade hükümleri geçerli olacaktır.
  • - Tur esnasinda musterinin herhangi bir sebeple turdan ayrilmasi halinde herhangi bir odeme iadesi yapilmaz.
  • - Tüm gezilerimizde yol bülteni ve ziyaret edilecek yerler hakkında bilgilendirme notları dağıtılmaktadır.
  • - Rehberlerimiz Turizm Bakanlığı Belgeli resmi rehberlerdir.
  • - Ulaşım aracı Turizm Bakanlığı ve Türsab tarafından tespit edilmiş kurallara uygundur.
  • - Tur Programlarında, Müşterilerimizin menfaati doğrultusunda değişiklik & iptal hakkı-hava şartlarına ve katılım oranına göre Karagöz Turizm Seyahat Acentasında Saklıdır. Ayrıca Karagöz Turizm Rehberi; gezi sırasında hava ve ortam şartlarına bağlı olarak tur programı üzerinde değişiklik yapabilme hakkını saklı tutar.
  • - Konaklamalı gezilerde zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır.
Tur Fiyatı
365 TL

Tekrar düzenlendiğinde beni haberdar et

Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet