Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
Burgazada-Heybeliada-Büyükada Gezisi (7-8 Ekim konaklamalı gezi )

Burgazada-Heybeliada-Büyükada Gezisi

7-8 Ekim 2023 Pazar / Konaklamalı Burgazada -Heybeliada -Büyükada Gezisi

Hafta sonu konaklamalı İstanbul Adalar Kültür Gezisi
Yaz sonu güneşinin ve Marmara’nın keyfini çıkaracağınız, İstanbul’un en güzel adalarından Burgazada , Heybeliada ve Büyükada’yı hedeflediğimiz konaklamalı gezimiz boyunca adalarda yaşamış, edebiyatçı , sanatçı, önemli insanların yaşadığı evleri, adaları süsleyen özel konakları, farklı dini ibadethaneleri görmeyi planlıyoruz. Heybeliada’da özel izinle ziyaret edeceğimiz Ruhban okulu ve kütüphanesi bu duraklarımızdan en özeli olacak.. Bostancı’dan Kınalıada -Burgazada yönüne gidecek şehir hatları vapuru ile başlayacak gezimizde sabah ilk olarak Ergün pastanesinde kahvaltı molası vereceğiz. Ada merkezinde yapacağımız kısa yürüyüş turu kapsamında Hagios Ioannis Prodromos Kilisesini ve Çağdaş Türk Edebiyatı’nın önemli yazarlarından olan Sait Faik Abasıyanık’ın, uzun yıllar Burgazada’da yaşadığı müze evi ziyaret edeceğiz. Daha sonra Burgazada’ya veda ederek Heybeliada geçiyoruz. Heybeliada varınca ada merkezinde yürüyüş gezimize başlayacağız, ilk durağımız Heybeliada Ruhban Okulu olacak. Ada merkezinde ki yürüyüş gezimiz sırasında  Deniz Lisesi-Yesari Asım Arsoy anıtı- Hagios Nicolaos Kilisesi ve ayazması-Heybeliada taş rum ilkokulu- Berberoğu evi,-Türk okulu- özel mimarisi ile ada evlerine örnekler , Deniz taşı mozaik kaplı bahçesi ile örnek ev- Hüseyin Rahmi Gürpınar evi- İsmet İnönü müze evi ( Mavromatis köşkü)- Limnidis evi-Halki Palas Oteli ve diğerlerini görme şansımız olacak..Akşam yemeğimizi iskele bölgesinde, adaya yakışır şekilde uzun ve bol sohbet eşliğinde aldıktan sonra şehirhatları vapuru ile Büyükada ’ya hareket edeceğiz ve otelimize yerleşeceğiz – serbest zaman.. 2.Günümüzü dolu dolu Büyükada’ya ayırdık. Kahvaltı sonrası hareketle Büyükada merkezi ve büyük tur dediğimiz güzergahta yapılacak yürüyüş gezisine başlıyoruz. Yolumuz üzerinde görülecek binalardan bazıları; Ankara Palas oteli (kaldığımız otel)- Saat meydanı-Büyükada İskele binası-Otel Delakuridis- Panagia Kilisesi-Splendid Palas Oteli- Anadolu Kulübü (Otel Calpyso-Akasya)- Ermeni Kilisesi-İtalyan Katolik Kilisesi-Turing Kültür evi( Adalet sarayı) -Mizzi Evi- Hacopulo Köşkü(restorasyonda) -Con Paşa köşkü- Gazeteci Ahmet Emin Yalman köşkü- Troçki evi-Lunapark meydanı- Aya Yorgi tepesi (aşağıdan) Kızlar Manastırı- Rum mezarlığı- Aya Nikola mevkii- Adaları ve o ana kadar gördüğümüz yerler ile örtüşecek, bize adaları en iyi şekilde anlatacak durağımız; Adalar müzesi- Reşat Nuri Güntekin evi -Halit Ziya Türkkan evi-  Hamidiye Camii- Hagios Dimitrios Metropolit Kilisesi- Hesed Le Avram Sinagogu- Adalar Kültür Merkezi ve yeni açılan Kültür Bakanlığı Büyükada Edebiyat Müze Kütüphanesi…Uzun yürüyüş programımız sonrasıAda merkezinde serbest zaman  ve yemek molası veriyoruz… 18:15 gemisi ile Bostancı’ya hareket ederek bizi bekleyen aracımıza biniyoruz ve Bursa’ya doğru yola çıkıyoruz..
Geziye dair notlar: Kişi Başı: 4550 TL …

Fiyata dahil olanlar; Büyükada The Princess otelde ( double odada kişi başı) kahvaltı dahil konaklama, Heybeliada’da balık menüsü akşam yemeği, Rehberlik hizmeti / belirlenen güzergahta ada içi yürüyüş turları / Bursa – İstanbul ulaşım / Otoban köprü geçişleri / Bostancı-Burgazada-Heybeliada-Büyükada-Bostancı vapur geçişleri / Seyahat Sigortası..

Fiyata dahil olmayan hizmetler; Öğle yemekleri, ilk gün kahvaltı (Burgazada Ergün pastanesinde planladık-serbesttir) , akşam yemeğindeki alkollü-alkolsüz içecekler, akülü araba-bisiklet ile gezmek isteyenler ve olabilecek müze girişleri,otelde ki extralar yolcularımıza aittir.  Butik gezilerimiz katılımcı sayısı az, küçük gruplarla yapılmaktadır. ilk hedeflenen grup sayısı max 16 kişidir.Hareket saati: 7 Ekim ctesi sabahı sabahı Nilüfer Metro Durağı Migros market tarafı  06:00 Pazar akşamı Bursa’ya tahmini dönüş 21:30’dur.. Hareket saati gemi tarifesine göre değişebilir..

SON BAŞVURU: 2 Ekim 2023 pztesi günü saat:12:00/ Lütfen rezervasyonu son güne  bırakmayınız!



Genel Bilgiler

  • - Günübirlik gezilerde taksit imkanımız yoktur.
  • - Konaklamalı bazı gezilerde yapı kredi word kartınıza 2 taksit imkanı. Geziye katılımda; konaklamalı gezilerde geziye en geç 4 gün kala, günübirlik gezilerde geziye 3 gün kala %50 kapora ödenerek rezervasyon kesinleştirilmelidir. Otobüste koltuk yerleşim planı başvuru ve rezervasyon kesinleştirme sırasına göre düzenlenecektir.
  • - Konaklamalı gezilerde otelde tek kalmak isteyenler tek kişilik oda farkı ödemeyi kabul ederler.
  • - Rezervasyonun kesinleşmesi için peşin ödemelerde tur katılım bedelinin tamamının ödenmiş, kredi kartı ile ödemelerde ise çekim işleminin yapılmış olması gerekmektedir.
  • - Turdan 15 gün öncesine kadar yapılan iptallerde % 50 kesinti ile iade yapılır. Tur hareket tarihinden 5-10 gün arası-öncesine kadar rezervasyon iptali halinde %75 kesinti ile iade yapılır. Son 5 gün içerisinde yapılan iptallerde ödeme iadesi yapılmaz.
  • - Turun yeterli sayıya ulaşamayıp acenta tarafından iptali halinde tura rezervasyon yaptıran kişilerin yaptığı nakit ödemelerin iadesi en geç iptalin yapıldığı günü takip eden ilk iş gününde yapılır.
  • - Karagöz Turizm turu iptal etmesi halinde tura rezervasyon yaptırmış kişilerin Karagöz Turizm turu haricinde almış oldukları feribot, uçak ve otobüs biletlerinin iadesinde oluşabilecek kesinti ve tazminatlardan sorumlu değildir. Bu durumlarda biletin alındığı firmanın iptal ve iade hükümleri geçerli olacaktır.
  • - Tur esnasinda musterinin herhangi bir sebeple turdan ayrilmasi halinde herhangi bir odeme iadesi yapilmaz.
  • - Tüm gezilerimizde yol bülteni ve ziyaret edilecek yerler hakkında bilgilendirme notları dağıtılmaktadır.
  • - Rehberlerimiz Turizm Bakanlığı Belgeli resmi rehberlerdir.
  • - Ulaşım aracı Turizm Bakanlığı ve Türsab tarafından tespit edilmiş kurallara uygundur.
  • - Tur Programlarında, Müşterilerimizin menfaati doğrultusunda değişiklik & iptal hakkı-hava şartlarına ve katılım oranına göre Karagöz Turizm Seyahat Acentasında Saklıdır. Ayrıca Karagöz Turizm Rehberi; gezi sırasında hava ve ortam şartlarına bağlı olarak tur programı üzerinde değişiklik yapabilme hakkını saklı tutar.
  • - Konaklamalı gezilerde zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır.
Tur Fiyatı
4550 TL

Tekrar düzenlendiğinde beni haberdar et

Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet