Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
ALAÇATI’DA RÜZGAR SÖRFÜ KEYFİ

Rüzgarı arkasına alan Alaçatı’nın, rüzgar sörfü yapmak isteyen yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline geldiği gözlendi.

İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı beldesi, rüzgarıyla yerli ve yabancı turistlerin rüzgar sörfü için vazgeçilmez yerlerin başında geliyor.

Alaçatı’ya ikinci kez geldiğini ifade eden Rus Lidia Boudarenko, Çeşme’yi çok sevdiğini, rüzgar sörfünde henüz çok iyi olmadığını belirterek, Alaçatı’nın rüzgar sörfüne yeni başlayanlar için çok ideal bir yer olduğunu söyledi.

Boudarenko, “Güzel havanın ve denizin bütünleştiği yer olan Alaçatı, bunu rüzgarıyla destekliyor. Rüzgar sörfü için çok ideal bir yer” dedi.

Almanya’dan geldiğini söyleyen Sebastian Groitzch ise, 3 haftadır burada olduğunu ve Çeşme’yi çok sevdiğini belirterek, şunları kaydetti:
“Bütün şartlar çok iyi burada. Rüzgar genellikle soldan geliyor ve suyun derinliği de az. Özellikle bu spora yeni başlayanlar için çok ideal bir yer.”

Tatilini Alaçatı’da geçiren bale sanatçısı Tan Sağtürk de rüzgar sörfü yapmaya yeni başladığını belirterek, “Ustalar gibi yapmak için çok çalışmak lazım. Bu spor kondisyon gerektirmiyor ama pratik gerektiriyor” dedi.

Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet