Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
KARAGÖZ TURİZM GÖKÇEADA'DA

Bursa'dan Adalara düzenli olarak tur yapan tek seyahat acentası olan Karagöz Turizm 5-6 temmuz 2008 tarihlerinde Gökçeada'daydı .

Türkiye’nin En Büyük Adası, Yeşil ve Mavinin Özgür Dünyası “İmroz” sizi bekliyor sloganıyla meraklılarını adaya taşıyan Karagöz Turizm ve Uğur ÇELİKKOL misafirlerine farklı bir hafta sonu yaşattı.

Adalarda uzman rehber Uğur Çelikkol eşliğinde adanın eski Sokaklarını, taş konaklarını gezerek bol bol fotoğraf çeken grup kökleri tarih öncesine dayanan kültürü ile Gökçeada ve Ege havasını yakından soludu..Yüzyıllar boyu birlikte yaşamış iki toplumun izleri ve günümüzde yaşatmaya çalıştıkları kültürleri ile Ada'da sembollşmiş isimlerle de tanışan misafirler Aydıncık kefalozda deniz keyfi yaptı Kaleköy'de kuşbakışı manzarayı seyretti.

Eski Bademli köyünde Semadirek adasına karşı muhteşem günbatımı nı izleyen Bursalı misafirler, Zeytinli köyünde Beşiktaşlı Hristo''nun meşhur dibek kahvesinin ve sakızlı muhallebisinin tadına bakarak 1950 haneli Türkiye’nin en büyük ve terkedilmiş köyü Dereköy'ü ziyaret etti....

Barba Yorgo'su ile meşhur Tepeköy'ü de unutmayan misafirler Yorgo'nun şaraphanesini gezerek Reçina şarabı aldılar.

Misafirler, Gökçeada'dan ayrılarak Kabatepe'ye doğru yapılan 2 saatlik feribot yolculuğunda bir taraftan masmavi ege sularına ve geride kalan Gökçeada'ya bakarak diğer taraftansa haftasonu yaşadıkları ada keyfini konuşarak çaylarını yudumluyordu.

Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet