Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
GÜMRED YENİ OFİSİNİ HİZMETE SOKTU
Güney Marmara Profesyonel Turist Rehberleri Derneği yeni ofisini hizmete soktu.
2008 yılı ağustos ayında kurulan ve 3 seneyi aşkın süredir Uğur Çelikkol'un başkanlığında hizmet veren Gümred-Güney Marmara Profesyonel Turist Rehberleri Derneği rehberlere daha iyi hizmet vermek ve onlar için yeni bir buluşma noktası oluşturmak amacıyla yeni ofisini açtı. Ulucami yanı Sayılgan Uluca Pasajı kat:2 No:91 adresinde açılan ofis Bursa'nın tam kalbinde, tarihi çarşı- hanlar bölgesi ile Atatürk caddesi ve Ulucami'nin kesiştiği noktada bulunuyor. Bursa ovası ve hisar-tophane bölgesi manzarasına sahip aydınlık bir ofiste bundan sonra Bursalı rehberler için yeni bir hizmet ve buluşma noktası oluşturduklarını söyleyen Başkan Uğur Çelikkol; Kurdukları günden bu yana emin adımlarla yaşatarak yükselttikleri, yaklaşık dört senedir emek vererek Bursa turizminin önemli kuruluşlarından birisi arasına soktukları derneğin yeni yerinin açılması ile daha da kurumsal ve saygın bir yapıya büründüğünü söyleyerek "Bundan sonra sizlerin desteğiniz ve ilginiz daha da önem arzediyor. Derneğimiz ayakta kalma-emekleme devresinden yürüme devresine geçmiştir. Gümred'in çıtası her geçen ay daha da yükseliyor. Bu sorumluluk ve görev hepimizin. Derneğimize sahip çıkalım, hep birlikte yeni ofisimizi ve derneğimizi geliştirelim" dedi. Başkan Çelikkol bu mütevazi açılışın derneğin tarihi açısından önemli bir gün olduğunu vurgulayarak "Derneğin kurulduğu günden beri desteğini her zaman yakından hissettiğimiz IRO-Istanbul Rehberler Odası ve TUREB-Turkiye Rehberler Birliği Başkanımız Sayın Şerif Yenen'e ve tüm IRO çalışanlarına, ARO-Antalya Rehberler Odasına, her zaman diyalog halinde olduğumuz İl Kültür Turizm Müdürümüz Sn. Ahmet Gedik'e, açılışta bizi yalnız bırakmayan İl Kültür Turizm Müdür yardımcısı Sn. Dilek Abiş'e, Şube Müdürü Sayın Doğan Çiçek'e, Sn. Şef Gönül İnci'ye ve İbrahim Poyraz'a, TÜRSAB-Güney Marmara BYK Başkanımız Sn. Mehmet Akkuş'a, Burkon Turizm Seyahat Acentası sahibi Sn.Hasan Eker'e , Niltur Turizm Seyahat Acentası sahibi Sn. Erol Bodur'a, Karagöz Turizm'e ve Ostaş Turizm'e ve açılışta bizi yalnız bırakmayan üyelerimize teşekkürü borç biliriz" dedi.

Açılışa katılan Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş'ta Bursa'da tüm kuruluşlar birlikte çalışarak Bursa turizmini geliştireceklerini belirterek, bugün rehberler derneğimizin yeni ofisinin açılması çok önemli, çünkü onlar Turizmin en önemli ayaklarından biridir, dolayısıyla Bursa turizmini onlar olmadan düşünemeyiz diyerek Başkan ve yönetime başarılar diledi.

Açılış kurdelasını birlikte kesen İl Kültür Turizm Müdür Yardımcısı Dilek Abiş 'te Bursa rehberlerinin Bursa'nın merkezinde güzel bir ofise kavuşmalarından dolayı memnun olduklarını belirterek, "Gümred'in kurulması ve yaşatılması çabaları gibi yeni ofisinin açılması çok güzel bir gelişme, biz rehberlerimize her zaman olduğu gibi desteğimizi sürdüreceğiz diyerek Başkan Çelikkol ve yönetimini tebrik etti..

Açılış sonrası Bursalı rehberler ve misafirler birlikte hatıra fotoğrafı çektirip, derneğin yeni merkezinin keyfini çıkardılar ve sohbet ettiler.

Gümred-Güney Marmara Profesyonel Turist Rehberleri Derneği

Adres: Bankalar cad. Ulucami yanı) Sayılgan Uluca pasajı Kat:2 No:91 Osmangazi Bursa

Tel: 224 221 82 58 Fax: 224 220 53 50 web: www.gumred.org e-mail: gumred@gumred.org


Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet