Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
HARIS ALEXIOU BURSA'DAYDI
50'nci Uluslararası Bursa Festivali' kapsamında konser veren Yunanistanlı sanatçı Haris Alexiou, 'dostlarım' dediği sevenlerine müzik ziyafeti çekti.

Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından düzenlenen Uluslararası Bursa Festivali'nde sahneye çıkan dünyaca Yunan sanatçı Haris Alexiou, sevenlerine keyifli bir akşam yaşattı.

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda hayranlarıyla bir araya gelen Alexiou, dinleyenlerine 'dostlarım' diye hitap etti. Anne ve baba tarafının İzmirli olduğunu kaydeden sanatçı Bursa'yı gezdiğini ve burada kendisini huzurlu hissettiğini söyledi.

Dinleyenlerine Türkçe seslenen Alexiou, "İyi akşamlar dostlarım. Sizlerle mutluyum. Sizlerin de şarkılarımla mutlu olduğunuzu biliyorum" dedi.

AŞK ŞARKILARI
Alexiou, konserinde Sezen Aksu, Nilüfer ve Yeni Türkü gibi usta sanatçıların Türkçe olarak seslendirdiği 'Telli Telli', 'Maskeli Balo' 'Olmasa Mektubun' ve 'Çok Uzaklarda' şarkılarını Yunanca seslendirdi.

Yunanistan'ın en önemli sanatçılarından biri olan Alexiou, aşk, hüzün, sevinç, ayrılık, acı ve umudu anlatan şarkılarıyla Bursalı sevenlerini kendisine bir kez daha hayran bıraktı. Açıkhava Tiyatrosu'nu dolduran sanatseverler de coşkulu konserde usta sanatçıya alkışlarıyla destek verdi.
Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet