Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
YUNUSELİ HAVAALANI AÇILACAK MI?
Yunuseli Havaalanı`nın yeniden hava ulaşımına açılması için sürdürülen çalışmalarda sona gelindi. Başkan Altepe, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü yetkililerinin yapılacak çalışmaları belirlemek üzere önümüzdeki günlerde Bursa`ya geleceğini söyledi.

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi`nin bir yıllık icraatlarını anlatmak için AK Parti teşkilatlarıyla bir araya geldi. Başkan Altepe, ulaşım projelerinin aslan payını aldığını hatırlatırken, hafif raylı sistem, tramvay hatları, yeri yollar açma ve mevcut yolların ıslahı çalışmalarının yanında hava ulaşımı konusunda da önemli bir mesafe aldıklarını vurguladı.

Yunuseli Havaalanı`nın yeniden hava ulaşımına açılması konusunu seçim öncesi gündeme getirdiklerini ve o günden buyana çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini dile getiren Başkan Altepe, "Bakanımız ve milletvekillerimizin de
desteğiyle ilgili bakanlıklar düzeyinde yaptığımız çalışmalardan olumlu sonuç aldık. DHMİ Genel Müdürlüğü yetkilileri bizi arayarak, yapılacak çalışmaları belirlemek için Bursa`ya gelmek istediklerini belirttiler. Hangi çalışmanın Büyükşehir Belediyesi, hangi çalışmanın DHMİ tarafından yapılacağı belirlenip, inşaata başlanacak. İnşallah bu yıl içinde de uçuşların başlamasını hedefliyoruz" diye konuştu.

Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Yıldırım Beyazıt Salonu`nda düzenlenen yemeğe AK Parti Bursa İl Başkanı Nagip Vardar, AK Parti`li ilçe belediye başkanları, İl Genel Meclis üyeleri ile 7 merkez ilçenin yönetim, kadın ve gençlik kolları yöneticileri katıldı.

Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet