Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
ANTAKYA SURİYE LÜBNAN GEZİSİ
Bu Rota KAÇMAZ !
Antakya- Suriye- Lazkiye-Lübnan- Beyrut- Şam -Hama -Humus-Maalula-Halep

Karagöz Turizm farkıyla, 6 gece 7 gün boyunca önce Antakya'nın gizemli dünyasına dalıyoruz, daha sonra komşumuz Suriye ve Lübnan'ı keşfe çıkıyoruz. Özenle hazırlanmış bir program ve kaçırılmayacak bir gezi !
SON BAŞVURU: 28 NISAN 2010 (Bu tarihte ilk taksit ödeme yapılarak)


Antakya-Suriye-Lübnan Gezisi- 17-23 MAYIS 2010
17 MAYIS 2010 PAZARTESİ : 15:05 Uçağı ile İstanbul Sabiha Gökçen'den Hatay'a uçuyoruz ve 16:45 civarı Hatay'a vararak, otelimize yerleşiyoruz. Merkezde yapacağımız kısa yürüyüş gezisi ardından meşhur Sveyka Resturant'ta bölgesel yemeklerin tadına bakacağımız güzel bir akşam yemeği bizi bekliyor. Yemek sonrası otele dönüş-dinlenme.
18 MAYIS 2010 SALI : Sabah Antakya'dan hareket ederek Samandağ 'a uğruyoruz (Titus tüneli, deniz kenarında sabah çayı molası) ve Yayladağı kapısından Suriye'ye geçiş yapıyoruz.Öğle yemeği için Lazkiye'de mola verdikten sonra Akdeniz kıyısından güneye doğru inerek Lübnan'a geçiş yapıyoruz. Beyrut'a varıp otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği Beyrut'ta otelimizde.
19 MAYIS 2010 ÇARŞAMBA : Tam gün Beyrut gezisi programımızda Harissa (Teleferikle muhteşem manzara), Biblos ve Jaita mağarası turu yapıyoruz. Akşam yemeği Beyrut'ta otelimizde. Yemek sonrası Ortadoğu'nun Parisi olarak bilinen Beyrut'ta isteyenlerle müzikli eğlence yerlerine gidiyoruz.
20 MAYIS 2010 PERŞEMBE : Sabah 07:30 hareketle Şama doğru yola çıkıyoruz. Yolumuz üzerinde dünya kültür mirası listesinde yer alan antik Baalbek kentini görüp Şama varıyoruz ve şehir gezimiz çerçevesinde Umayyad Emevi Cami, Kapalıçarşı, Şam müzesi, Hicaz tren istasyonu, Vahdettin'in mezarını görüyoruz.
21 MAYIS 2010 CUMA : Sabah erkenden Şam'dan hareketle Suriye'nin ikinci büyük kenti Halep'e doğru gidiyoruz.Yolumuz üzerinde Maalula köyü, Humus ve Hama şehirlerini görüyoruz. Halep'e vardığımız zaman çevreyi tanıyoruz ve otelimize giriş yapıyoruz. Akşam yemeği kentin en özel restaurantında...
22 MAYIS 2010 CUMARTESİ : Sabah kahvaltısı ardından Halep gezimize başlıyoruz. Sizi hayretlere düşürecek hareketli çarşısı, muhteşem kalesi, Zekeriye Camii 'ni gezip Aziziye ve Mogambo'da alışveriş için serbest zaman veriyoruz. 17:30 'da Halep'ten Antakya'ya hareket ediyoruz. Konaklama ve akşam yemeği Antakya'da.
23 MAYIS 2010 PAZAR : Sabahtan Antakya'nın tarihi sokaklarını ve evlerini, çarşı bölgesini, Habib Neccar Camii, Havra, Katolik Kilisesi, Ortodoks Kilisesi, Antakya Mozaik Müzesi, St Pierre kilisesini gezip Havalimanına transfer oluyoruz 17:05 uçağı ile İstanbul'a uçuyoruz.

Geziye Dair NOTLAR :
Katılım ücreti: Kişi başı 655 USD$ ( 2 kişilik odada kişi başı fiyattır)
Fiyata dahil olan hizmetler: Ulaşım, Hatay havalimanı transferleri, gezi boyunca özel rehberlik, Otellerde oda kahvaltı konaklama (Beyrut'ta akşam yemekleri fiyata dahildir, kaldığımız otelde alınacaktır.) Konaklamalar: 2 gece Antakya (Antik Beyazıt-Antik Grand Otelleri), 2 gece Beyrut (Queen House Otel), 1 gece Şam (Cristopher otel), 1 gece Halep (Aleppo Palace Otel) de yapılacaktır.
Fiyata dahil olmayan hizmetler: Uçak bileti ( Sabiha Gökçen Havalimanından THY şirketi Sunexpress ile gerçekleşecek uçuşumuz gidiş dönüş 205 TLdir.) Müze girişleri, Şam, Halep ve Antakya'da akşam yemekleri, ve öğle yemekleri, Sabiha Gökçene ulaşım ( Grup sayımıza göre araç organize edilecektir)
Bu gezi için vize alınmamaktadır fakat pasaportunuzun süresinin en az 6 ay olması gerekmektedir. Ayrıca Pasaportlarında İsrail vizesi olanlar Suriye'ye giriş yapamaz. Yurtdışı Çıkış fonu: 15 TLdir.


SON BAŞVURU: 28 NISAN 2010 (Bu tarihte ilk taksit ödeme yapılarak)

...Geziye katılımcı sayımız sınırlıdır.



KARAGOZ Tourism Travel Agency
Kapalıcarsı Eski Aynalı Carsı No: 4
16020 Bursa - Turkey
Tel / Fax : 224 2218727 - 2205350
web: www.karagoztravel.com
e-mail: travel@karagoztravel.com

Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet