Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
REHBERLER TURIZMIN EN IYILERINI SECIYOR
TUREB 2009 Ödülleri için internette oylama yapılıyor.

Turist Rehberleri Birliği (TUREB) tarafından 21 Şubat Dünya Rehberler Günü kutlamaları kapsamında her yıl verilmekte olan, turizmin en iyilerinin belirlendiği 'TUREB Ödülleri' için internet üzerinden oylama yapılıyor. www.tureb.net internet adresinde devam eden oylama ve ankette mevcut adaylar için oy vermenin yanı sıra yeni adaylar da önermek mümkün. Aday belirleme ve oylama süreci 15 Şubat 2009'da sona erecek.

Adaylar arasında Bursa'da Karagoz sanatına yıllarını vermiş, Karagöz evinin kurucusu 11 tane Karagoz festivalinin düzenlenmesine öncülük etmiş usta Sinasi CELIKKOL'da var...

TUREB, turizmin en iyilerini seçerken; sürdürülebilir turizm, çevresel ve kültürel koruma ile otantiklik ilkelerini ön planda tutuyor.

2009 Yılında kültür ve turizm alanında çalışmaları ile profesyonel turist rehberlerinin dikkatini çeken kişi, kurum ve kuruluşlar yine rehberlerin oylarıyla değerlendirilecek. Oylama sonucunda belirlenen adaylara ödülleri, 21 Şubat 2010 Dünya Rehberler Günü kutlamaları kapsamında düzenlenen törenle dağıtılacak.

TUREB Ödülleri, ''Tanıtım'', ''Sürdürebilirlik'', ''Konukseverlik'', ''Otantiklik'', ''Kültür Turizmi'' ve ''Turizm Eğitimi'' dallarında veriliyor.

Oy vermek ve Ödül Yönetmeliği''ni okumak için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz:

http://www.tureb.net/tureb2009

http://www.tureb.net/TurebOdulleri.asp


Geçen yılki TUREB Ödülleri'ni: Global Refund, Pasion Turca, İZ TV, 'Avrupa'da Görülecek 101 Yer' kitabı, Turkish Cultural Foundation, Yerebatan Sarnıcı, Cercis Murat Konağı, Şahmaran Ustası Hasan Özcan, Doğa Derneği, Prof. Dr. Necdet Hacıoğlu, Faruk Pekin, horon hocası Temel Saraç ve www.allaboutturkey.com kazanmıştı.


Kaynak: Turizmhabercisi.com
Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet