Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
ITALYA TURU 2

1.GÜN İSTANBUL – VENEDİK

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde 21.50’de buluşma.Bilet ve gümrük işlemlerini takiben THY/ ATLAS/PEGASUS/ALITALIA Havayolları ile saat 23.50’de Venedik’e hareket.İnişimizi takiben özel otobüsümüz ile otelimize transfer ve odalara yerleşme. Geceleme otelimizde.

2.GÜN VENEDİK

Sabah kahvaltı sonrası Gondollar şehri Venedik’de yapılacak olan panoramik şehir turunda San Marco Katedrali ve Meydanı, Dükler Sarayı, Canale Grande, İç Çekme ve Rialto Köprüsü görülecek yerler arasındadır.Arzu edenler rehberiniz düzenleyeceği ekstra Gondol gezisine katılabilirler.Akşam üzeri serbest saatler.Akşam konaklama otelimizde.

3.GÜN VENEDİK – FLORANSA(MONTECATINI)

Sabah kahvaltı sonrası Floransa’ya hareket.Rönensans’ın doğduğu şehir olan Floransa’da yapılacak olan panoramik şehir turunda Duomo Kilisesi (Santa Maria Della Fiore), Vaftizhane, Eski Saray, Ponte Vecchio, Piazza Signoria, Michelangelo Tepesi görülecek yerler arasındadır. Şehir turu sonrasında serbest zaman.Akşam üzeri Montecatini’deki otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

4.GÜN FLORANSA (SIENA- PISA)

Sabah kahvaltı sonrası serbest gün.Arzu edenlerle ekstra; Toscana bölgesinin 2 meşhur kasabası olan Siena ve Pisa´nın görülmesi.Gezi sonrası otelimize geri dönüş.Geceleme otelimizde.

5.GÜN FLORANSA - ROMA

Sabah kahvaltı sonrası Roma’ya hareket ve yapılacak olan panoramik şehir turunda;Colesseo, İspanyol Merdivenleri,Trevi Aşk Çeşmesi,Piazza Venezia,Vittorio Emmanuella Anıtı, Roma Forum,Via Del Corso,Antik Stadyum,Vatican Cumhuriyeti,St. Pietro Katedrali görülecek yerler arasındadır. Şehir turu sonrası otelimize transfer ve yerleşme.Geceleme otelimizde.

6.GÜN ROMA (NAPOLİ-POMPEİ / NAPOLİ-CAPRİ)

Sabah kahvaltı sonrası serbest zaman.Arzu edenler ile; tam gün ekstra; tipik İtalyan şehri olan Napoli ve Vezüv Yanardağı’nın püskürmesiyle kül bulutu altında kalan ve taşlaşmış bedenlerin görüldüğü antik şehir Pompei turu. Veya İtalya ve Avrupa’nın en zenginlerinin yaşadığı ve villalarının bulunduğu Hollywood filmlerine konu olmuş Cennet ada Capri’nin gezilmesi.Geceleme otelimizde.

7.GÜN ROMA (CASTELLI ROMANI ALISVERIS TURU)

Sabah kahvaltı sonrası alışveriş ve çevre gezisi için serbest zaman.Arzu edenler ile ekstra olarak yapılacak olan Roma’nın dışındaki İtalya’nın en büyük Outlet’inde ucuz alışveriş fırsatı ve Roma dışındaki göl kıyısı sayfiye yerlerinin ve zenginlerin Malikanelerinin görülmesi. Via Condotti’de bir kahve yudumlamanızı,İspanyol merdivenlerinin yakınındaki Via Margutta’da bir gezinti yapmanızı tavsiye ederiz. Akşam konaklama otelimizde.

8.GÜN ROMA – İSTANBUL

Sabah kahvaltı sonrası otelimziden ayrılıyoruz ve serbest zaman. Akşam üzeri Roma Havalimanı’na transfer. Bilet ve gümrük işlemlerinin ardından gece THY/ ATLAS/PEGASUS/ALITALIA  Havayolları uçuşu ile İstanbul’a dönüyoruz ve Turumuzun Sonu.



Genel Bilgiler

  • - Günübirlik gezilerde taksit imkanımız yoktur.
  • - Konaklamalı bazı gezilerde yapı kredi word kartınıza 2 taksit imkanı. Geziye katılımda; konaklamalı gezilerde geziye en geç 4 gün kala, günübirlik gezilerde geziye 3 gün kala %50 kapora ödenerek rezervasyon kesinleştirilmelidir. Otobüste koltuk yerleşim planı başvuru ve rezervasyon kesinleştirme sırasına göre düzenlenecektir.
  • - Konaklamalı gezilerde otelde tek kalmak isteyenler tek kişilik oda farkı ödemeyi kabul ederler.
  • - Rezervasyonun kesinleşmesi için peşin ödemelerde tur katılım bedelinin tamamının ödenmiş, kredi kartı ile ödemelerde ise çekim işleminin yapılmış olması gerekmektedir.
  • - Turdan 15 gün öncesine kadar yapılan iptallerde % 50 kesinti ile iade yapılır. Tur hareket tarihinden 5-10 gün arası-öncesine kadar rezervasyon iptali halinde %75 kesinti ile iade yapılır. Son 5 gün içerisinde yapılan iptallerde ödeme iadesi yapılmaz.
  • - Turun yeterli sayıya ulaşamayıp acenta tarafından iptali halinde tura rezervasyon yaptıran kişilerin yaptığı nakit ödemelerin iadesi en geç iptalin yapıldığı günü takip eden ilk iş gününde yapılır.
  • - Karagöz Turizm turu iptal etmesi halinde tura rezervasyon yaptırmış kişilerin Karagöz Turizm turu haricinde almış oldukları feribot, uçak ve otobüs biletlerinin iadesinde oluşabilecek kesinti ve tazminatlardan sorumlu değildir. Bu durumlarda biletin alındığı firmanın iptal ve iade hükümleri geçerli olacaktır.
  • - Tur esnasinda musterinin herhangi bir sebeple turdan ayrilmasi halinde herhangi bir odeme iadesi yapilmaz.
  • - Tüm gezilerimizde yol bülteni ve ziyaret edilecek yerler hakkında bilgilendirme notları dağıtılmaktadır.
  • - Rehberlerimiz Turizm Bakanlığı Belgeli resmi rehberlerdir.
  • - Ulaşım aracı Turizm Bakanlığı ve Türsab tarafından tespit edilmiş kurallara uygundur.
  • - Tur Programlarında, Müşterilerimizin menfaati doğrultusunda değişiklik & iptal hakkı-hava şartlarına ve katılım oranına göre Karagöz Turizm Seyahat Acentasında Saklıdır. Ayrıca Karagöz Turizm Rehberi; gezi sırasında hava ve ortam şartlarına bağlı olarak tur programı üzerinde değişiklik yapabilme hakkını saklı tutar.
  • - Konaklamalı gezilerde zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır.
Tur Fiyatı

Tekrar düzenlendiğinde beni haberdar et

Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet