Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
KARAYOLU ile YUNANİSTAN GEZİSİ

1.Gün: BURSA – İpsala Sınırı – YUNANISTAN
Akşam saat 20:00 de Bursa dan hareket. İstanbul dan katılım olursa Beşiktaş’ tan saat 23:30 da hareket. İlk mola Tekirdağ’da. Daha sonra İpsala hudut kapısına varıyoruz. Pasaport kontrolünden sonra, tabii hudut olan Meriç nehri köprüsünü geçtikten sonra Yunanistan’a girmiş oluyoruz.
2.Gün: SELANİK (KONAKLAMA SELANIK)
Kahvaltı için durağımız Komotini-Gümülcine olacak. Sonra bütün Batı Trakya’ yı geçtikten sonra, öğle saatlerinde Yunanistan’ın en güzel şehirlerinden biri olan Selanik’e varmiş olacağız.Öncelikle Otele yerleşerek dinleneceğiz. Öğleden sonra kısa bir gezinti ve sonrasında Selanik’in eski semtlerinden Ladadika ‘da tipik bir taverna’da güzel bir Selanik gecesi bizi bekliyor. (yemek, müzik ve program)
3.Gün: SELANİK – ATİNA (KONAKLAMA ATINA)
Sabah kahvaltıdan sonra yine Selanik’te vaktimiz olacak ve Şehrin tarihi turistik yerlerini gezeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün doğduğu evi ziyaret edeceğiz. Ziyaret edeceğimiz diğer yerler arasında; Çarşı bölgesi, Aya Dimitri Kilisesi, Beyaz Kule, Yedikule-Kale, Fuar alanı ve Döner Kule, Alaca Imaret ve Yeni Hamam var. Öğleden sonra Atina’ya  hareket ediyoruz.Yol boyunca kahve  ve öğle yemeği molaları ardından akşam saatlerinde Yunanistan’ın başkenti  Atina’ ya varıyoruz. Atina’ nın merkezinde yer alan otelimize yerleştikten sonra, dinleniyoruz.
4.Gün: ATİNA (KONAKLAMA ATINA)
Atina şehrini gezeceğimiz bu günde, 5000 yıllık şehri yakından tanıyacaksınız.Zaman zaman Atina metrosundan faydalanacağımız bu gezimizde eski akademi ve Üniversite Binaları, Meclis binası, Meçhul Asker Anıtı, Kraliyet bahçeleri, Kraliyet Sarayı, İlk Olimpiyatların Düzenlendiği Panatherian Stadyumu, Zeus Tapınağı, Akropolis’ te Parthenon Tapınağı ve müzesini göreceğiz ve gezimiz  Atina’nın tarihi Plaka semti ile sona erecek.Saat 17:30 da sahil turu için hareket. Sahil yolunda, Paleo Faliron, Glyfada, kumsallarını ve diğer koyları gezerek, Pire limanı, Paşalimanı ve Turkolimano limanlarını gezdikten sonra,  akşam yemeğini Piraiki semtinde yiyeceğiz.
5.Gün: ATİNA (KONAKLAMA ATINA)
Sabah kahvaltıdan sonra, extra tam gün Saronikos körfezinde 3 ada turu. ( Hydra – Poros – Egina adaları Ege denizinde yer alan tipik Yunan adalarına en güzel üç örnek.) Gemi ile yemekli, müzikli ve programlı. Saat 20:00 de otele dönüş. Gece serbest.
6.Gün: ATİNA – KAVALA (KONAKLAMA KAVALA)
Sabah kahvaltıdan sonra, Kavala için hareket ediyoruz. Yolumuz üzerinde Kalambaka kasabasında doğa harikası kaya manastırları bölgesi METEORA ‘yı ziyaret ediyoruz.Yolda kahve için Kamena Vurla’ da ve yemek için Platamon stop’ ta durak yaparak, tahminen saat 21:00 de Kavala’ ya varmiş olacağız. Otele yerleştikten sonra, Akşam yemeği için Karaormanda balık tavernaları sizleri bekliyor. 
7.Gün: İSKEÇE – GÜMÜLCİNE –DEDEAĞAÇ – BURSA
Sabah kahvaltıdan sonra, arzu edenlerle Kavala’yı yakından tanımak için yürüyüş turu yapıyoruz ve  eski şehri, Osmanlı Mimarisi eserleri, şehir surlarını ve Mehmet Ali Paşa’nın evini geziyoruz. Daha sonra Kavala’dan hareket edip, Türklerin çoğunlukta olduğu Batı Trakya gezimize başlıyoruz. Sırasıyla İskeçe (Xanthi) ve Gümülcine (Komotini) geziyoruz. Akşamüstü Dedeağaç (Alexandroupoli)’ye uğrayarak İpsala hudut kapısına hareket ediyoruz. Gece yarısı Bursa’ya varış.



Genel Bilgiler

  • - Günübirlik gezilerde taksit imkanımız yoktur.
  • - Konaklamalı bazı gezilerde yapı kredi word kartınıza 2 taksit imkanı. Geziye katılımda; konaklamalı gezilerde geziye en geç 4 gün kala, günübirlik gezilerde geziye 3 gün kala %50 kapora ödenerek rezervasyon kesinleştirilmelidir. Otobüste koltuk yerleşim planı başvuru ve rezervasyon kesinleştirme sırasına göre düzenlenecektir.
  • - Konaklamalı gezilerde otelde tek kalmak isteyenler tek kişilik oda farkı ödemeyi kabul ederler.
  • - Rezervasyonun kesinleşmesi için peşin ödemelerde tur katılım bedelinin tamamının ödenmiş, kredi kartı ile ödemelerde ise çekim işleminin yapılmış olması gerekmektedir.
  • - Turdan 15 gün öncesine kadar yapılan iptallerde % 50 kesinti ile iade yapılır. Tur hareket tarihinden 5-10 gün arası-öncesine kadar rezervasyon iptali halinde %75 kesinti ile iade yapılır. Son 5 gün içerisinde yapılan iptallerde ödeme iadesi yapılmaz.
  • - Turun yeterli sayıya ulaşamayıp acenta tarafından iptali halinde tura rezervasyon yaptıran kişilerin yaptığı nakit ödemelerin iadesi en geç iptalin yapıldığı günü takip eden ilk iş gününde yapılır.
  • - Karagöz Turizm turu iptal etmesi halinde tura rezervasyon yaptırmış kişilerin Karagöz Turizm turu haricinde almış oldukları feribot, uçak ve otobüs biletlerinin iadesinde oluşabilecek kesinti ve tazminatlardan sorumlu değildir. Bu durumlarda biletin alındığı firmanın iptal ve iade hükümleri geçerli olacaktır.
  • - Tur esnasinda musterinin herhangi bir sebeple turdan ayrilmasi halinde herhangi bir odeme iadesi yapilmaz.
  • - Tüm gezilerimizde yol bülteni ve ziyaret edilecek yerler hakkında bilgilendirme notları dağıtılmaktadır.
  • - Rehberlerimiz Turizm Bakanlığı Belgeli resmi rehberlerdir.
  • - Ulaşım aracı Turizm Bakanlığı ve Türsab tarafından tespit edilmiş kurallara uygundur.
  • - Tur Programlarında, Müşterilerimizin menfaati doğrultusunda değişiklik & iptal hakkı-hava şartlarına ve katılım oranına göre Karagöz Turizm Seyahat Acentasında Saklıdır. Ayrıca Karagöz Turizm Rehberi; gezi sırasında hava ve ortam şartlarına bağlı olarak tur programı üzerinde değişiklik yapabilme hakkını saklı tutar.
  • - Konaklamalı gezilerde zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır.
Tur Fiyatı

Tekrar düzenlendiğinde beni haberdar et

Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet