Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
Selanik-Kavala Gezisi (30 Ocak-2 Şubat 2016 / 3 gece 4 gün)

30-31 Ocak/01-02 Şubat 2016 / Dedeağaç-İskeçe-Gümülcine-Kavala-Selanik

3 gece 4 gün konaklamalı doğa & kültür gezisi

Mevsim kış ama kuzey Yunanistan’da gideceğimiz şehirler sıcak atmosferi , tavernaları, kafeleri, çarşıları ve insanlarıyla yaz.. Gezimiz Lapseki -Gelibolu üzerinden İpsala-Kipi gümrüğünden Yunanistan’a yapacağımız girişle başlayacak. İlk durağımız sınırımıza en yakın liman kenti, deniz feneriyle meşhur Dedeağaç- Alexandroupoli olacak, vereceğimiz kahve molası ardından rotamızı Kavala’ya çevireceğiz. Kavala liman bölgesini, kalesini ve eski evlerini, su kemerini ve Osmanlı dönemi eserleri İmaret, medrese, Kavalalı Mehmet Ali Paşa Heykeli ve evi gördükten sonra ilk akşamımızda güzel bir taverna akşamı bizi bekliyor olacak. İkinci günümüzde erken saatte hareketle Selanik’e gideceğiz. Selanik’te bazen yürüyerek bazende aracımızla gezerken Atatürk’ün Evi, Alaca imaret, Aya Dimitri Kilisesi, meşhur kordon boyu ve Beyaz Kule durak noktalarımız olacak, Aristoteles meydanı, Rotonda –Galerius kemeri/ kamarayı görüp şehrin en güzel kafelerinde mola verip şehri yaşayacağız. Alışveriş için başka bir dünya olan Selanik’te serbest zamanımız olacak. Selanik akşamlarında gideceğimiz tavernalarda ve müzik kulüplerinde Ege ezgilerini, rembetika şarkılarını dinleyecek iki toplumun ortak şarkılarıyla eğleneceğiz. Gezimizin son günü Batı Trakya'da Türk nüfusun yoğun olarak yaşadığı kentlere; İskeçe ( Xanthi ), Gümülcine ( Komotini ) ‘ye uğrayarak , kurabiye, kahve molaları verecek ve Eski İskeçe şehrinin tarihi evlerini, saat kulesini ve sokaklarını göreceğiz. Dönüşümüz aynı rota üzerinden olacak. Bursa’dan çok sık düzenlenmeyen bu güzel rota ile hem kış güneşinin keyfini hem de Kuzey Yunanistan’ın sıcaklığını yaşayacağız.

Mevsim Kış, Kuzey Yunanistan’da Gezeceğimiz Şehirler Yaz! Bu Rota Kaçmaz!

 

Geziye dair notlar : Kişi Başı: 299 Euro_( Peşin ödeme fiyatıdır ve çift kişilik odada kişi başıdır ) Fiyata dahil olan hizmetler : Bursa- Kavala- Selanik- Bursa ulaşımı-ikramlar / seyahat sigortası / rehberlik / Selanik’te 2 gece Kavala’da 1 gece oda kahvaltı konaklama/ Selanik, Kavala, İskeçe, Gümülcine, Dedeağaç Şehir Turları / Otellerimiz Kavala’da: Esperia Otel- Selanik’te El Greco otel veya benzeri…Fiyata dahil olmayan hizmetler : Öğle ve akşam yemekleri, (akşam yemekleri için rehberiniz grup olarak en güzel yerel mezeler ve deniz ürünleri menülerini uygun fiyata yemeniz konusunda organizasyon yapacaktır ) otellerde alınan extralar/ olabilecek müze girişleri/ schengen vizesi+sağlık sigortası / yeni çıkaranlar için pasaport masrafları/ yurt dışı çıkış harcı 15 TL, kişisel harcamalar hariçtir. Gezimizde konaklayacağımız otel, gezi programı ve tatil dönemi olmasından dolayı katılımcı sayısı sınırlıdır. Önceden rezervasyon yaptırmanız önerilir..! Hareket saati: 30 Ocak Cumartesi sabahı 05:15 / dönüş 02 Şubat salı akşamı 23:30

SON BAŞVURU: Pasaportlarınızla birlikte 16 Ocak 2016 Cumartesi günü saat 12:00

* Gezimiz sırasında uğrayacağımız şehirlerde uzun saatler boyu yürüyüşümüz yok, kısa mesafelerde ve yavaş yürüyüşler olacak, kentlerin tarihinin ve yaşamının keyfini çıkarmak için serbest zamanlarımız olacak. * Kış güneşi ısıtabilir ama mevsim itibariyle kalın giysileri ve rahat ayakkabıları tercih edin, tedbirli olun. * Fotoğraf makinelerinizi, şarj aletlerinizi, pillerinizi, hafıza kartlarını, cdlerinizi, kullandığınız ilaçlarınız varsa ilaçlarınızı unutmayın. * Bütün neşenizi, heyecanınızı, merakınızı yanınıza almayı, varsa dertlerinizi, işinizi, sıkıntılarınızı, ön yargılarınızı, hepsini evde bırakmayı unutmayın !
VİZE ve PASAPORT İÇİN : Bu gezi için yolcularımızın schengen vizesi olması gerekmektedir. Schengen vizesi basvurusu gerekli belgeler ve vize ücreti için lütfen bizimle iletişime geçiniz. Yeşil pasaportu bulunan yolcular ve pasaportunda hali hazırda schengen vizesi olan yolcular vizeden muaftır fakat son başvuru tarihi organizasyon açısından aynıdır. Pasaportunuzda çıkış gününden itibaren en az 6 ay geçerlilik süresi olmalı, Pasaportunuzda K.K.T.C giriş kaşesi bulunmamalıdır.

KARAGÖZ TURİZM SEYAHAT ACENTASI

Eski Aynalı Çarşı No:4 Bursa Tel: 224 2218727-2205350 Web: www.karagoztravel.com e-mail: travel@karagoztravel.com



Genel Bilgiler

  • - Günübirlik gezilerde taksit imkanımız yoktur.
  • - Konaklamalı bazı gezilerde yapı kredi word kartınıza 2 taksit imkanı. Geziye katılımda; konaklamalı gezilerde geziye en geç 4 gün kala, günübirlik gezilerde geziye 3 gün kala %50 kapora ödenerek rezervasyon kesinleştirilmelidir. Otobüste koltuk yerleşim planı başvuru ve rezervasyon kesinleştirme sırasına göre düzenlenecektir.
  • - Konaklamalı gezilerde otelde tek kalmak isteyenler tek kişilik oda farkı ödemeyi kabul ederler.
  • - Rezervasyonun kesinleşmesi için peşin ödemelerde tur katılım bedelinin tamamının ödenmiş, kredi kartı ile ödemelerde ise çekim işleminin yapılmış olması gerekmektedir.
  • - Turdan 15 gün öncesine kadar yapılan iptallerde % 50 kesinti ile iade yapılır. Tur hareket tarihinden 5-10 gün arası-öncesine kadar rezervasyon iptali halinde %75 kesinti ile iade yapılır. Son 5 gün içerisinde yapılan iptallerde ödeme iadesi yapılmaz.
  • - Turun yeterli sayıya ulaşamayıp acenta tarafından iptali halinde tura rezervasyon yaptıran kişilerin yaptığı nakit ödemelerin iadesi en geç iptalin yapıldığı günü takip eden ilk iş gününde yapılır.
  • - Karagöz Turizm turu iptal etmesi halinde tura rezervasyon yaptırmış kişilerin Karagöz Turizm turu haricinde almış oldukları feribot, uçak ve otobüs biletlerinin iadesinde oluşabilecek kesinti ve tazminatlardan sorumlu değildir. Bu durumlarda biletin alındığı firmanın iptal ve iade hükümleri geçerli olacaktır.
  • - Tur esnasinda musterinin herhangi bir sebeple turdan ayrilmasi halinde herhangi bir odeme iadesi yapilmaz.
  • - Tüm gezilerimizde yol bülteni ve ziyaret edilecek yerler hakkında bilgilendirme notları dağıtılmaktadır.
  • - Rehberlerimiz Turizm Bakanlığı Belgeli resmi rehberlerdir.
  • - Ulaşım aracı Turizm Bakanlığı ve Türsab tarafından tespit edilmiş kurallara uygundur.
  • - Tur Programlarında, Müşterilerimizin menfaati doğrultusunda değişiklik & iptal hakkı-hava şartlarına ve katılım oranına göre Karagöz Turizm Seyahat Acentasında Saklıdır. Ayrıca Karagöz Turizm Rehberi; gezi sırasında hava ve ortam şartlarına bağlı olarak tur programı üzerinde değişiklik yapabilme hakkını saklı tutar.
  • - Konaklamalı gezilerde zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır.
Tur Fiyatı
299 Euro_

Tekrar düzenlendiğinde beni haberdar et

Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet