Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
Sakız Adası Gezisi (1-4 Mayıs 3 gece 4 gün konaklamalı)

SAKIZ ADASI ( CHIOS) GEZİSİ

01- 04 Mayıs 2022 / Ege’nin en güzel adalarından birinde masmavi günler

Bayram Tatili Döneminde 3 gece 4 gün konaklamalı doğa & kültür gezisi

Yaz mevsimini karşıladığımız günlerde Ege‘nin karşı yakasına, geçmişten günümüze Anadolu’nun hemen yanı başında olan ama belki de hep uzaktan gördüğümüz bir Ege adasına gidiyoruz. Çeşme’den feribotla başlayacak gezimiz boyunca adanın ve Ege’nin zengin mutfağını, müzikli tavernalarını, özellikle bol ve taze deniz ürünlerini, mezelerini, kültürünü, yaşam tarzını, gece hayatını ilginç köylerini, doğasını, hareketli çarşı bölgesini keşfedecek, huzurlu saatlerde dinleneceğiz.. Adadaki Osmanlı döneminin izlerini süreceğiz. Ada’nın güneyine yapacağımız özel turla narenciye bahçeleri arasındaki taş konakları ile meşhur Kambos bölgesini görecek, seramik atölyeleri ile meşhur Armolia- dar sokakları ve kendine has el yapımı desenli evleri ile meşhur Pirgi, bir başka kale köy Mesta ‘yı gezerek adanın sembolü Sakız ağaçları ile tanışacak yakın zamanda açılan Sakız müzesini gezeceğiz. Merkezde hareketli çarşı bölgesini, Sakız kalesini, dar sokaklarını, Korais Kütüphanesi-Philip Argenti Etnoğrafya müzesini, Bizans müzesi olarak kullanılan camiyi ve Osmanlı dönemi çeşmelerini yapacağımız yürüyüş turu sırasında göreceğiz. Akşamları isteyenlerle Ege müzikleri eşliğinde keyifli ve uzun yemeklere imza atacağız. Bursa’dan hareketle en çok gittiğimiz Ege adası olan Sakız adasına düzenlediğimiz bu gezide yaz güneşinin keyfini çıkaracak hem de Sakız adasının buraya yazma fırsatı bulamadığımız birçok güzelliklerini keşfedeceğiz. Ege mavisini Sakız adasında yaşamak için yerinizi hemen ayırın.!

Geziye dair notlar : Kişi Başı: 265 Euro_( Çift kişilik odada kişi başı peşin/Euro ödeme fiyatıdır )

Fiyata dahil olan hizmetler : Bursa- Çeşme- Bursa ulaşımı / Çeşme-Sakız-Çeşme feribot geçişleri/ Liman vergisi/ seyahat sigortası / rehberlik / Sakız Liman- Otel- Sakız Liman transferleri / Sakız adası güneyine ( Kambos’tan geçerek- Pyrgi- Mesta- Armolia / Sakız ağacı yetişen bölge ) yapacağımız günlük tur / merkezde denize sıfır konumda çarşıya yürüme mesafesinde Kyma otelde kahvaltı dahil konaklama…

Fiyata dahil olmayan hizmetler : Öğle-akşam yemekleri, (yemekler için rehberiniz grup olarak en güzel yerel mezeler ve deniz ürünleri menülerini uygun fiyata yemeniz konusunda organizasyon yapacak veya yönlendirecektir.) otellerde alınan extralar, müze girişleri, vize, pasaport masrafları, yurt dışı çıkış harcı, kişisel harcamalar hariçtir. Alternatif & Extra Turlar: -Adada bulunduğumuz günlerde isteyenlerle extra gezi olarak Nea Moni Kilisesi, Avgonima ve Anavatos köylerini gezerek meşhur Lithi koyunda balık yiyebileceğimiz bir gezi düzenleyebilir veya adanın kuzeyinde armatörlerin adası olarak bilinen, deniz müzesi ile meşhur küçük inouses adası için tekne ile bir günübirlik gezi organizasyonu yapabiliriz. ( extradır- gezi fiyatı katılımcı sayısına göre belli olacaktır )

*Gezimizde konaklayacağımız otel, gezi programı ve yoğun tatil dönemi olmasından dolayı katılımcı sayısı sınırlıdır. Önceden rezervasyon yaptırmanız önerilir..!

LÜTFEN başvurunuzu son günlere bırakmayınız..!
Hareket saati: 01 Mayıs pazar sabahı 02:00, dönüş 04 Mayıs çarş günü akşamı Bursa varış 23:30

SON BAŞVURU: Vizesi olan pasaportlarınızla birlikte 18 Nisan Pazartesi günü saat 12:00

NOTLAR;

* Çok saatler boyu uzun yürüyüşümüz yok, kısa mesafelerde ve yavaş yürüyüşler olacak, adanın keyfini çıkarmak için serbest zamanlarımız olacak. * Ada güneşi ısıtacağı için pamuklu giysileri tercih edin, akşamlar biraz serin olabilir, tedbirli olun. * Fotoğraf makinelerinizi, şarj aletlerinizi, pillerinizi, hafıza kartlarını, kullandığınız ilaçlarınız varsa ilaçlarınızı unutmayın. * Bütün neşenizi, heyecanınızı, merakınızı yanınıza almayı, varsa dertlerinizi, işinizi, sıkıntılarınızı, ön yargılarınızı, hepsini evde bırakmayı unutmayın ! Gezi için vize ve pasaport gereklidir, Yeşil pasaportu bulunan yolcular vizeden muaftır. PANDEMİ SEYAHAT KURALLARIDeğerli Misafirlerimiz, Türkiye’den Yunanistan’a seyahat edecek olan kişilerin, Yunanistan makamlarınca açıklanan aşağıdaki koşulları yerine getirmesi gerekmektedir.1- Yunanistan’a girişte beş (5) yaş üzerindeki tüm yolcuların; AB uyumlu Aşı Sertifikası sahibi olmaları VEYA son 72 saat içinde yapılmış bir PCR test sonucu VEYA son 24 saat içinde yapılmış Hızlı Antijen Testi sonucu olması gerekmektedir.- En az iki doz aşı olduğunu belgeleyen AB uyumlu aşı sertifikası ÇIKTISI- En az 2 doz aşınızı yaptırmış olmalısınız veson aşınızın üzerinden en az 14 gün geçmiş olmalıdır veya- Son dozu yaptırdığınız tarihten itibaren dokuz (7) ay geçmemiş olmalıdır,- Hatırlatma dozu yani 3. aşılarını yaptıranlar için süre kısıtlaması yoktur.- PCR veya hızlı anteijen testi sonucunda alınan hastalık sertifikası (Sertifikalar ilk pozitif test sonucundan 14 gün sonra düzenlenmelidir ve o tarihten sonra 90 gün geçerlidir)Not: Yunanistan yetkilileri eğer ihtiyaç duyarsa yolcuları PCR veya Hızlı Antijen Testi (Rapid Test) kontrolüne tabi tutabilecektir.

...

 

KARAGÖZ TURİZM SEYAHAT ACENTASI
Eski Aynalı Çarşı No:7 Bursa Tel: 224 2218727-2205350 Web: www.karagoztravel.com e-mail: travel@karagoztravel.com



Genel Bilgiler

  • - Günübirlik gezilerde taksit imkanımız yoktur.
  • - Konaklamalı bazı gezilerde yapı kredi word kartınıza 2 taksit imkanı. Geziye katılımda; konaklamalı gezilerde geziye en geç 4 gün kala, günübirlik gezilerde geziye 3 gün kala %50 kapora ödenerek rezervasyon kesinleştirilmelidir. Otobüste koltuk yerleşim planı başvuru ve rezervasyon kesinleştirme sırasına göre düzenlenecektir.
  • - Konaklamalı gezilerde otelde tek kalmak isteyenler tek kişilik oda farkı ödemeyi kabul ederler.
  • - Rezervasyonun kesinleşmesi için peşin ödemelerde tur katılım bedelinin tamamının ödenmiş, kredi kartı ile ödemelerde ise çekim işleminin yapılmış olması gerekmektedir.
  • - Turdan 15 gün öncesine kadar yapılan iptallerde % 50 kesinti ile iade yapılır. Tur hareket tarihinden 5-10 gün arası-öncesine kadar rezervasyon iptali halinde %75 kesinti ile iade yapılır. Son 5 gün içerisinde yapılan iptallerde ödeme iadesi yapılmaz.
  • - Turun yeterli sayıya ulaşamayıp acenta tarafından iptali halinde tura rezervasyon yaptıran kişilerin yaptığı nakit ödemelerin iadesi en geç iptalin yapıldığı günü takip eden ilk iş gününde yapılır.
  • - Karagöz Turizm turu iptal etmesi halinde tura rezervasyon yaptırmış kişilerin Karagöz Turizm turu haricinde almış oldukları feribot, uçak ve otobüs biletlerinin iadesinde oluşabilecek kesinti ve tazminatlardan sorumlu değildir. Bu durumlarda biletin alındığı firmanın iptal ve iade hükümleri geçerli olacaktır.
  • - Tur esnasinda musterinin herhangi bir sebeple turdan ayrilmasi halinde herhangi bir odeme iadesi yapilmaz.
  • - Tüm gezilerimizde yol bülteni ve ziyaret edilecek yerler hakkında bilgilendirme notları dağıtılmaktadır.
  • - Rehberlerimiz Turizm Bakanlığı Belgeli resmi rehberlerdir.
  • - Ulaşım aracı Turizm Bakanlığı ve Türsab tarafından tespit edilmiş kurallara uygundur.
  • - Tur Programlarında, Müşterilerimizin menfaati doğrultusunda değişiklik & iptal hakkı-hava şartlarına ve katılım oranına göre Karagöz Turizm Seyahat Acentasında Saklıdır. Ayrıca Karagöz Turizm Rehberi; gezi sırasında hava ve ortam şartlarına bağlı olarak tur programı üzerinde değişiklik yapabilme hakkını saklı tutar.
  • - Konaklamalı gezilerde zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır.
Tur Fiyatı
265 Euro_

Tekrar düzenlendiğinde beni haberdar et

Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet